Vyvoj en Kans Kwadraat werken samen!

 

 

Odoo afbeelding en tekstblok


Vyvoj Opleiden + Kanskwadraat = E-school BV

Het is officieel! Na een mooie samenwerking zijn Vyvoj Opleiden en Kans Kwadraat nu samen eigenaar van E-school BV

We hebben ontzettend veel zin om samen met ons team hele mooie nieuwe e-learning modules en trainingen te gaan ontwikkelen aankomende tijd. Wat betekent deze samenwerking voor jou?

Door de samenwerking van Vyvoj Opleiden en Kans Kwadraat wordt jarenlange ervaring en kennis gebundeld. Daarnaast wordt ook het bestaande netwerk van trainers en coaches vergroot waardoor het aanbod groeit en de branche nog beter bediend kan worden. Beide organisaties zijn CRKBO geregistreerde instellingen voor het verkorte beroepsonderwijs.

We bieden momenteel 17 e-learning modules aan, waarvan de module Baby’s in de kinderopvang het populairst is. In deze module, die voor de wet IKK erkend is, doorlopen deelnemers een theoretisch deel dat afgesloten wordt met een toets. Daarna gaan ze aan de slag met praktijkopdrachten die alleen of samen met collega’s gemaakt kunnen worden. Uiteindelijk worden de praktijkopdrachten nagekeken door onze pedagogen waarmee getoetst wordt of de deelnemer een goede vertaalslag van theorie naar praktijk heeft gemaakt. Inmiddels hebben we ook een aantal organisaties die via ons een eigen online leeromgeving aanbieden aan hun medewerkers. Denk daarbij aan een leeromgeving waarin e-learning modules staan met een eigen look en feel. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook toegang tot alle modules van E-schoolkinderopvang.nl  

De leeromgeving van E-School B.V bestaat 13 jaar en is samen met het werkveld kinderopvang ontwikkeld. Kans Kwadraat verzorgt al ruim 10 jaar trainingen op maat aan een groot aantal kinderopvangorganisaties.