Veelgestelde vragen 


Tijdens deze onwerkelijke periode bieden we de een 'thuis-versie' van de praktijkopdrachten aan 

Bij de praktijkopdrachten in de module staat een 'thuis-versie' van de praktijkopdrachten zodat je 80% van de opleiding vanuit huis kunt maken.

Heb je vragen over bestellen of inloggen?

Vragen over de praktijkopdrachten - module Baby's in de kinderopvang

Module 2020 (gekocht na 1 januari 2020)

Belangrijk is dat je de pdf bestanden van de praktijkopdrachten eerst opslaat op je computer. Pas daarna kan je de opdrachten digitaal invullen. 

-Open de praktijkopdrachten met een pdf programma zoals Acrobat Reader, vul de pdf bestanden en sla ze op als praktijkopdrachten 1 of praktijkopdrachten 2.

Maak een kopie van de ingevulde pdf bestanden en laat je begeleider de kopie ondertekenen. Let op! Zodra je begeleider een handtekening heeft geplaatst is het bestand niet meer te bewerken. 

Module 2019 of ouder

De zes praktijkopdrachten kun je downloaden in je e-learning module.

Voor individuele bestellingen geldt: deze voer je binnen een half jaar uit op je werkplek. Je module is een half jaar geldig. Voor deelnemers aan een organisatie abonnement is dit een jaar. Je mag met een collega samenwerken aan de opdrachten, maar het uploaden doet iedereen in de eigen module.

Voordat je de opdrachten in je e-learning module instuurt, moet deze voorzien zijn van een handtekening van de leidinggevende (of pedagogisch coach). Ook vult de leidinggevende of pedagogisch coach de beoordelingsformulieren in. Deze vind je in de praktijkopdrachten zelf.

Ben je gastouder? Dan geldt hetzelfde maar worden de opdrachten ondertekend door een bemiddelingsmedewerker. 

Op het moment dat jij je opdrachten in je module hebt geüpload, krijgt E-schoolkinderopvang daar een melding van. Een pedagoog van E-schoolkinderopvang zal de opdrachten na insturen ook nog een keer nakijken. Dit gebeurt digitaal. Nadat de opdrachten door ons zijn beoordeeld en het is een voldoende, dan komt het certificaat beschikbaar in je module. Je krijgt per e-mail bericht over je beoordeling.

Vragen over de cursus en de toets

In praktijkopdracht 2, 4 en 6 wordt gevraagd om een logboek bij te houden. Hou een logboek voor een periode van minimaal 2 weken bij waarin je elke dag noteert hoe de voortgang van deze opdracht verloopt. Je noteert: welke interactievaardigheid die dag voor jou centraal staat. Hoe ga je hiermee aan de slag? Het logboek lever je online in bij de desbetreffende opdracht, samen met de bijbehorende praktijkopdracht bij voorkeur in een word of pdf bestand.


Algemene vragen over je pc 
Contact met E-schoolkinderopvang.nl