Tarieven


Aanschaf losse e-module

Wil je een e-module volgen? Ga naar het scholingsaanbod en selecteer een e-module naar keuze.  Je rekent deze module eenvoudig af via IDEAL en vult je naam en e-mailadres in. Met je eigen account kun je de e-module na betaling direct terugvinden op je persoonlijke overzichtspagina. Je kunt aan de slag. De aanschaf van een losse module kost €50,-. (je hebt vanaf het moment van aanschaf een half jaar toegang tot de module)

Organisatieabonnement

Vertegenwoordig je een organisatie? Dan kun je kiezen voor een organisatieabonnement. Binnen dit abonnement ontvangen alle medewerkers persoonlijke inloggegevens op een besloten leeromgeving. De medewerkers volgen e-learning modules naar keuze (of naar keuze van de organisatie). Voor een standaardabonnement betaal je de jaarlijkse aansluitkosten van € 245,-. Daarnaast betaal je een vast bedrag per geactiveerde module of medewerker. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een eigen leeromgeving in eigen huisstijl met eigen content in de leeromgeving. Zodoende kan een organisatie online leermodules en video’s uploaden en delen binnen een besloten leeromgeving. Leidinggevenden binnen de organisatie kunnen de leerresultaten op locatie- en organisatieniveau monitoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij stellen afhankelijk van de wensen een offerte op maat op. Meer weten over een organisatieabonnement? Neem contact met ons op: helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl Wij zorgen ervoor dat directeur Clarine de Leve (Vyvoj Opleiden) of Vincent Polman (directeur van Kans²) contact opneemt. (medewerkers hebben vanaf het moment van aanschaf een jaar toegang tot de modules)

Aanschaf e-modules voor meerdere medewerkers

Vertegenwoordig je een organisatie? Wil je geen organisatieabonnement aanschaffen, maar eenmalig e-modules voor meerdere medewerkers tegelijk? Dat kan via onze webwinkel. Je rekent de modules eenvoudig af met een IDEAL betaling en ontvangt per mail het gewenste aantal inlogcodes. De aanschaf van een losse module kost € 50,-

Wanneer een IDEAL betaling voor jouw organisatie onmogelijk is, dan kan je de codes voor meerdere medewerkers per e-mail bij ons bestellen.  Stuur een e-mail naar helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl waarin je vermeldt: het aantal gewenste e-modules, de titel(s) van de e-module(s), de naam van je organisatie, contactgegevens en het e-mailadres waar de factuur naartoe mag worden gestuurd. De prijs per e-learning module die je op deze manier bij ons besteld bedraagt €50,- per module. Je ontvangt van ons een e-mail met unieke inlogcodes die je kunt verstrekken aan je medewerkers, en sturen je vervolgens de factuur. Wij brengen €20,- per aanvraag aan administratiekosten in rekening. (e-mail)

De administratiekosten zijn een vast bedrag ongeacht het aantal modules dat je bestelt per aanvraag via e-mail. Wij adviseren je om de modules tijdig te bestellen. Bestellingen worden binnen twee werkdagen afgehandeld.