New Help Page

Stap 1

1

2

3

Hoewel deze website mogelijk linkt naar andere websites zijn we niet direct of indirect verbonden voor goedkeuring, samenwerking, sponsoring, aanbevelingen of connecties met deze website, tenzij dit specifiek vermeld is.

U moet de wettelijke verklaringen en andere gebruiksvoorwaarden van elke website die u bezoekt via een link vanaf deze website goed doornemen. Uw link naar andere off-site pagina's of andere websites zijn op eigen risico.

Website kan cookies gebruiken om de navigatie van de website te personaliseren en te vergemakkelijken voor de gebruiker van deze site. De gebruiker kan zijn / haar browser configureren om de kennisgeving en de installatie van de cookies die door ons zijn verzonden af te wijzen.

• Ga naar ‘Mijn startpagina’ en klik op de naam van de cursus die je wilt starten. Je kunt ook klikken op de blauwe knop ‘Openen’.

• Let op: zodra je met de cursus gaat beginnen, is het belangrijk het scherm optimaal in te stellen. Daarvoor klik je op de schermoptimalisatie-knop links bovenaan het scherm boven het E-school Kinderopvang logo ()
    Daardoor verdwijnt de blauwe navigatiebalk links, en wordt de cursus optimaal weergegeven. Als je uit de cursus wilt gaan, klik dan nogmaals op die schermoptimalisatie-knop, zodat je aan de linkerzijde de blauwe navigatiebalk weer terug krijgt.

• Als je dit gedaan hebt, ziet je scherm eruit zoals hieronder (als voorbeeld zie je hier de cursus ‘Baby’s in de kinderopvang’). Bovenaan staan naast elkaar genoemd de onderdelen van de cursus: Algemeen, en dan de tabbladen 1 (Cursus), 2 (Toets), 3 (Herkansing), 4 (Certificaat), 5 (Praktijkopdrachten) en 6 (Bibliotheek).
    NB: niet alle cursussen hebben praktijkopdrachten.

Mocht je er met deze informatie niet uitkomen kijk dan eerst naar handleiding en veelgestelde vragen en mocht je dan nog hulp hebben stel hier je vraag  https://www.e-schoolkinderopvang.nl/support/ticket/submit