Maatregelen rondom Corona-virus

 

 

Odoo afbeelding en tekstblok

Maatregelen rondom corona-virus

E-schoolkinderopvang.nl houdt nauwlettend de situatie rond het corona-virus in de gaten. We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en hebben verdergaande voorbereidingen getroffen. Indien opleidingen/trainingen geen doorgang kunnen vinden naar aanleiding van deze richtlijnen kunnen we als alternatief bieden om de training plaats te laten vinden via Interactive Classroom (online lesgeven via onze leeromgeving Moodle). Zo kunnen opleidingen/trainingen toch doorgaan. Gezien het verplichte karakter van bepaalde opleidingen/trainingen is dit een goede oplossing.

BigBlueButton

We hebben veel ervaring met online leren en het realtime delen van audio, video, dia's, whiteboard, chat en scherm. We maken hiervoor gebruik van BigBlueButton. Het stelt deelnemers in staat om via een webcam deel te nemen aan de les. De trainer/docent kan lesgeven vanuit huis en heeft daarnaast de mogelijkheid om plenair met de deelnemers in te gesprek gaan en zelfs groepsgewijs aan het werk te zetten. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We informeren je graag via helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl. Ook op ons kantoor hebben we duidelijke afspraken gemaakt over bezetting en thuiswerken.

Veel sterkte allen in deze uitdagende tijd.